Flexibel leren waar en wanneer je maar wilt

E-learning

Continu leren is een belangrijk onderwerp bij organisaties. Van medewerkers wordt verwacht dat zij hun kennis up-to-date houden. Zo blijf je je als bedrijf ontwikkelen en kan je blijven groeien. Software wordt steeds sneller geüpdatet en medewerkers gebruiken verschillende softwarepakketten door elkaar. De CAD & Company e-learning biedt naast Autodesk cursussen ook andere pakketten, zoals Microsoft of Adobe. 

Schetsen worden bijvoorbeeld gemaakt in SketchUp. Modellen en tekeningen worden vervolgens uitgewerkt in één van de Autodesk producten. De verkoopafbeeldingen worden uiteindelijk gemaakt in Adobe Creative Suite. Hoe leid je dan nieuwe en bestaande medewerkers op? En hoe zorg je ervoor dat je productiviteit niet onder druk komt? Flexibel leren biedt de oplossing.   


Flexibel leren met e-learning

De CAD & Company e-learning biedt deze flexibele leeromgeving voor meerdere software pakketten. Leren wanneer het jou uitkomt. Op je laptop of op je tablet. Thuis of op kantoor. E-learning kan overal. Dat is flexibel leren. Wil jij meer over weten over flexibel leren? In de brochure lees je welke cursussen er beschikbaar zijn en de mogelijkheden die onze e-learning biedt. 


Wil je het alvast zelf uitproberen? Ontdek of e-learning iets voor jou is en vraag gratis een 7 dagen proefabonnement aan.

testimonial Tania


E-learning sterk uitgebreid

Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat er veel vraag is naar e-learning. Niet alleen naar Autodesk pakketten maar zeker ook naar andere softwarepakketten. Daarom bieden wij een zeer uitgebreide e-learning met verschillende bibliotheken:

 • Autodesk (54 e-cursussen)
 • BIM (7 e-cursussen)
 • Global BIM standaard (10 e-cursussen)
 • Primavera (7 e-cursussen)
 • Total Leadership (11 e-cursussen)
 • Microsoft (7 e-cursussen)
 • Bluebeam (2 e-cursussen)
 • McNeel (4 e-cursussen)
 • Adobe (5 e-curussen)
 • Trimble (1 e-cursus)
 • Dassault systems (1 e-cursus) 
 • Bentley (1 e-cursus) 

T: 088 - 494 6666
E: info@cadcompany.nl 


Competenties inzichtelijk

Alle e-learning cursussen zijn zelfstandig te volgen en bevatten vele uren materiaal en oefeningen. Medewerkers leiden zichzelf op in het goed gebruiken van de software. Daarnaast is het e-learning portaal voorzien van een administratieve ingang. Hiermee kan de leerweg van de medewerkers klaargezet worden en monitor je de voortgang. Daardoor begeleid je als leidinggevende en/of de HRM afdeling gestructureerd de ontwikkeling van de medewerkers.


Klantspecifieke trainingen

Het e-learning portaal kan ook uitgebreid worden met klantspecifieke trainingen. Voorbeelden hiervan zijn veiligheidstrainingen, de toepassing van de juiste BIM-standaarden of het bedrijfsbeleid.

SMART-cursus
Liever leren met begeleiding? Kijk ook eens bij onze SMART-cursus (AutoCAD, Inventor of Revit). Combineer twee dagen klassikale begeleiding (Nederlandstalig) met ongeveer 25 uur zelfstandige e-learning (Engelstalig). Zo leer je flexibel met uitgebreide begeleiding.